02 671 04 11
od 6. do 8. ure in od 11. do 13. ure
popoldan od 12. do 16. ure

Razglasitev epidemije, COVID-19, okužba s koronavirusom!


26.03.2020, Ambulanta splošne medicine, Selnica ob Dravi

Spoštovani pacienti,

v kolikor ste v zadnjih 14. dneh, pred začetkom bolezni,  bili  izven Slovenije, v endemičnih območjih ali v stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo s koronavirusom oziroma SUMITE, DA BI LAHKO BILI OKUŽENI S KORONAVIRUSOM, obvezno PO TELEFONU POKLIČITE v ambulanto in NE PRIHAJAJTE V AMBULANTO. Več >>

Spoštovani pacienti,

 

v kolikor ste v zadnjih 14. dneh, pred začetkom bolezni,  bili  izven Slovenije, v endemičnih območjih ali v stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo s koronavirusom in imate povišano telesno temperaturo, z znaki okužbe dihal (kašelj in/ali težko dihanje) oziroma SUMITE, DA BI LAHKO BILI OKUŽENI S KORONAVIRUSOM, obvezno PO TELEFONU POKLIČITE v ambulanto, kjer boste prejeli vsa potrebna navodila in NE PRIHAJAJTE V AMBULANTO. 

 

 

PACIENTI BREZ SUMA NA INFEKCIJO COVID-19 

 

Ambulanta bo od ponedeljka 16.3.2020 zaradi izrednih razmer – razglasitve epidemije, COVID-19, okužba s koronavirusom, delovala spremenjeno do preklica. 

V primeru, da ste oboleli in imate možnost elektronskega komuniciranja pišite na elektronski naslov amb.selnica@siol.net o nujnih podrobnostih vašega obolenja.  V primeru, da te možnosti nimate, pokličite na telefonsko številko ambulante 02/671-04-11. Na voljo vam je tudi faks: 02/671-04-10.

Veliko stvari, recepte za zdravila, napotnice, urejanje staležev in podobno bomo poskušali rešiti tem potem.

Prosimo za potrpežljivost, saj pričakujemo večjo obremenjenost telefonskih linij.

 

Hvala za raumevanje! 

Sprehodi se v naravi!
Narava te napolni z energijo.