02 671 04 11
od 6. do 8. ure in od 11. do 13. ure
popoldan od 12. do 16. ure

Razglasitev epidemije, COVID-19, okužba s koronavirusom!


26.03.2020, Ambulanta splošne medicine, Selnica ob Dravi

Spoštovani pacienti,

v kolikor ste v zadnjih 14. dneh, pred začetkom bolezni,  bili  izven Slovenije, v endemičnih območjih ali v stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo s koronavirusom oziroma SUMITE, DA BI LAHKO BILI OKUŽENI S KORONAVIRUSOM, obvezno PO TELEFONU POKLIČITE v ambulanto in NE PRIHAJAJTE V AMBULANTO. Več >>

Spoštovani pacienti,

 

v kolikor ste v zadnjih 14. dneh, pred začetkom bolezni,  bili  izven Slovenije, v endemičnih območjih ali v stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo s koronavirusom in imate povišano telesno temperaturo, z znaki okužbe dihal (kašelj in/ali težko dihanje) oziroma SUMITE, DA BI LAHKO BILI OKUŽENI S KORONAVIRUSOM, obvezno PO TELEFONU POKLIČITE v ambulanto, kjer boste prejeli vsa potrebna navodila in NE PRIHAJAJTE V AMBULANTO. 

 

 

PACIENTI BREZ SUMA NA INFEKCIJO COVID-19 

 

Ambulanta bo od ponedeljka 16.3.2020 zaradi izrednih razmer – razglasitve epidemije, COVID-19, okužba s koronavirusom, delovala spremenjeno do preklica. 

V primeru, da ste oboleli in imate možnost elektronskega komuniciranja pišite na elektronski naslov amb.selnica@siol.net o nujnih podrobnostih vašega obolenja.  V primeru, da te možnosti nimate, pokličite na telefonsko številko ambulante 02/671-04-11. Na voljo vam je tudi faks: 02/671-04-10.

Veliko stvari, recepte za zdravila, napotnice, urejanje staležev in podobno bomo poskušali rešiti tem potem.

Prosimo za potrpežljivost, saj pričakujemo večjo obremenjenost telefonskih linij.

 

Hvala za raumevanje! 

Veseli se vsakega dneva!
Uživaj v njem, zate je.